Når jeg benytter Ragnhild Margrethe Andersen som makeupartist til en shoot, får jeg et profesjonelt og perfekt resultat. Hun er spesielt god på detaljer, noe som reduserer etterarbeidet med bildene betydelig.
— John Andresen, fotograf
Ragnhild Andersen sminker like bra som hun ser ut. Hun skiller seg ut fra sine konkurrenter på markedet siden hun har evnen til å se hvert enkelt menneske, spre positiv energi og skreddersy stylingen til hvert enkelt behov. Ragnhild er sprudlende, proff og enkel å samarbeide med. Dette gjør at jeg presterer bedre enten jeg er på shoot , i TV intervjuer eller på rød løper.
— Lene Alexandra Øien, LA Lifestyle
Ragnhild setter profesjonalitet og kvalitet høyt. Hun er ekstremt oppdatert innenfor beauty og ser derfor fort hva som kler deg best.
Ragnhild fremhever dine flotteste trekk og hun får deg til å føle deg vakker. Etter å ha jobbet sammen med Ragnhild kan jeg stå inne for å si at jeg aldri har vært så fornøyd med en makeup (og jeg har blitt sminket mange ganger), hun er tilstede på sett og sørger for at hår og sminke ligger perfekt for et godt sluttresultat. Hun ser selv alltid fresh ut, kostene er rene og produktene ligger ryddig. At Ragnhild setter hygiene såpass høyt er for meg som modell viktig da jeg blir trygg på at jeg ikke får en skitten kost i ansiktet som vil gi meg urenheter dagen etter.
Etter mitt samarbeid med Ragnhild kan jeg anbefale henne på det sterkeste.
— Eirin Viktoria Thulin Hagstrøm, Modell
Med liten forståelse for makeup og makeupteknikk, dro jeg til Ragnhild for å få en etterlengtet makeupveiledning. Jeg ble tatt godt imot og skjønte fort at jeg var i trygge hender. Jeg fikk selv velge hvilken type makeup jeg ønsket å lære, og mens makeupen ble lagt, forklarte hun hva hun la og hvorfor hun la som hun gjorde. Underveis repeterte vi det vi gikk igjennom, slik at ting ikke skulle bli glemt.

Sluttresultatet på makeupen kunne jeg ikke blitt mer fornøyd med. Aldri før har jeg følt meg så fin! Jeg hadde en super opplevelse hos Ragnhild, og kan på det sterkeste anbefale henne videre. Hun er like profesjonell som hun er vakker.

Jeg kom til Ragnhild med ønske om å lære litt av hvert, men jeg dro derifra med følelsen av å ha lært alt!
— Benedicte, Makeupveiledning