BRUDEMAKEUP // TIPS & KATASTROFER

Reklame / Sponsede produkter

Bilde 14.03.2018, 21 36 56.jpg

Hei og hå, nå er det snart vår! Brudemakeup står for tur, og i den anledning har jeg lagd en film hvor jeg går igjennom mine beste tips! Denne filmen handler ikke så mye om selve stilen jeg sminker i, men triksene du bør kunne for at bruden ikke skal se blank ut, at sminken skal kunne holde lengst mulig og tåle mest mulig. Hvilken form jeg legger øyeskygge og farge jeg legger leppesminken i kan alltids byttes ut, det er baseproduktene og teknikkene jeg vil dere skal lære om i dag. 

Brudemakeup skiller seg ut fra andre type makeuper fordi det er til en dag litt utenom det vanlige. Når du gifter deg så går du igjennom et spekter av følelser, noe som gjør at huden og ansiktet blir veldig varmt og produserer et ørlite lag svette. Sminken skal holde seg på plass hele dagen og ikke minst se bra ut på bilder, så her er det flere ting å ta hensyn til. 

Underveis i filmen så møter jeg på et problem, som kunne hatt katastrofale følger for sminken (Ja, jeg velger å være såpass dramatisk, det er tross alt bryllup det er snakk om). Jeg viser da også hvordan du løser problemet og får sminken plettfri til slutt. 

Jeg har foreløpig 79 subscribere på YouTube, og jeg hadde blitt såå glad om du ville hjelpe meg å nå 100! :-)  ENJOY!