TREND // FAKE NATURLIG FALL

REKLAME

Nå skal krøllene helst se så naturlige ut som mulig, og for å få til det må vi legge fra oss krølljernet og hente frem hårføneren (eller hårfønærn som jeg tydeligvis liker å si). Har du ikke naturlig bølgete fall i håret ditt er det bare en ting å si: Fake it ´til you make it. 

Dette er en teknikk jeg lærte via en film Jen Atkin la ut (hun styler alle de store Hollywoodkjendisene som the Kardashians, the Hadids, Victorias Secret modellene, og listen går videre).

Picture by modernsalon.com

Picture by modernsalon.com

Trenden sto høyt i 2017 men er like sterk i 2018! Lær hvordan du kan få den til hjemme selv, bare ved bruk av hårføneren og et par produkter som du får på det norske markedet.
Babyliss Digital Sensor er en hårføner som tilpasser varme og styrke etter hvilket munnstykke du bruker. I denne filmen demonstrerer jeg det runde munnstykket som er lagd for krøller! På den ene siden har jeg holdt håret i mindre stykker og i lengre tid, og på den andre siden har jeg hatt større hårstykker i kortere tid i munnstykket. Forskjellen ser dere da sistnevnte blir mer bølger og førstnevnte blir mer krøller. Enjoy!

Pictures by TMZ.com

Pictures by TMZ.com

babyliss.jpg

PRODUKTER

ORIGINAL MINERAL får du kjøpt på Eco Cult i Bygdøy Allé: http://www.ecocult.no

KEUNE får du kjøpt her: http://www.keune.com

BABYLISS får du kjøpt her: https://www.elkjop.no/product/styling-og-velvare/harfoner/BA6500E/babyliss-paris-digital-sensor-harfoner-6500e

BJÔRN AXÉN får du kjøpt her: https://www.kicks.no/bjorn-axen/har/harstyling/torrsjampo/deep-brown-dry-shampoo-200-ml?gclid=EAIaIQobChMIi9mRqL632QIVGGcZCh3KwwCtEAQYAyABEgL-NPD_BwE