DET TAR FAKTISK IKKE SÅ LANG TID...

…å få det håret farget.

REKLAME

IMG_3799.JPG

Jeg, som mange andre - om sitt eget hår, er skeptisk til å gjøre det sjæl når det kommer til håret mitt. Jeg har alltid overlatt det til profesjonelle å farge, klippe og stripe håret, for går det feil så går det så ureveserbart feil.

Men det å velge hjemmefarging betyr ikke nødvendigvis at du ikke overlater det til profesjonelle. Schwarzkopf (har lært å skrive det utenatt), har gitt oss hårprodukter i over 120 år, og fornyer seg år etter år.

Jeg har i år begynt å få grå hår, og vil derfor at etterveksten aldri skal syntes. Det kan fort føre til veldig dyre frisørregninger, eller så kan jeg kjøpe inn hjemmefarging og gjøre det selv. Valget ble ganske enkelt.

Grått hår, ettervekst og slitte tupper.

Grått hår, ettervekst og slitte tupper.

Ikke bare er grå hår og ettervekst noe jeg vil forebygge, men selve fargen på håret blir etterhvert veldig matt og døll. Så med min tykkelse på håret bruker jeg opp to pakker. Fortsatt billigere enn hos frisøren!

Ikke er håret klippet på en stund heller, så her var der virkelig en helomvending etter jeg farget det. For, ja, jeg vet jeg må klippe håret mitt snart, men fargen gjorde tuppene så myke og friske at de slitte tuppene ikke syntes.

Facetune_27-11-2018-17-15-02.JPG

Når jeg ble spurt om å lage et innlegg for hårfarge så satt jeg meg rett i tenkeboksen, for dette er ikke enkelt å gjøre skikkelig interessant! Så med litt inspirasjon fra Modern Family, snill hjelp fra min kjæreste og fra en god venninne fikk jeg lagd dette klippet. Det er ikke alltid jeg tar meg selv så høytidelig… Enjoy!