LAG DIN EGEN DUFTGARDEROBE

Annonse

Jeg og venninnen min, Veronica Windom, har vært på pressefrokost hos VASS PR. Der ble vi introdusert til noe veldig spennende innenfor duft; N.C.P. OLFACTIVES er et nytt navn innenfor duftverden og er absolutt verdt en sniff. 

N.C.P. kommer med 7 fasetter. En "fasett" er en beskrivelse av en type lukt. Er det feks en majoritet av blomster er det en FLORAL-fasett. Er det en majoritet av sitrusfrukter er det en SITRUS-fasett. En ferdig parfyme består gjerne av flere fasetter. 

22851536_10155008412768531_310380457_o.jpg

Det morsomme konseptet som N.C.P. har er at vi skal legge duftene i lag på huden, også kalt "layering". Det er ingen regler på hvor mange fasetter du bruker, men som en enkel guideline velger du deg en hovedfasett som er den du identifiserer deg mest med. Deretter kan du feks legge på en lett og fresh fasett for å gjøre den friskere, eller legge på en dyp og fyldig fasett for å gjøre den mer intens. Med disse duftene kan du lage din helt egen duftgarderobe og tilpasse hvordan du vil dufte til forskjellig antrekk og anledning, sesong eller klokkeslett. Her er det bare å leke seg frem! 

22851356_10155008412738531_1906766016_o.jpg

Du får kjøpt alle 7 fasettene i en hovedstørrelse på 50ml hver for seg, eller alle sammen i en felles boks der de kommer i hver sin 7ml flakong. Tenk for en lekker gave å gi? Du kan også kjøpe et lekkert smykke som din hovedfasett henger i, kalt "The Piece".

  • 101 CITRUS - Clementine & violet flowers
  • 201 FRUITY - Apple & Driftwood
  • 301 FLORAL - Jasmine & Sandalwood
  • 401 FOUGERE - Lavender & Juniper
  • 501 CHYPRE - Iris & Vanilla
  • 601 WOODY - Amber & Gaiac Wood
  • 701 ORIENTAL - Leather & Vetiver 

Under kan dere se en liten video jeg og Veronica har lagd for å vise dere hvordan duftene kan brukes. 

Legg gjerne igjen en kommentar om du har en erfaring med disse!  Jeg setter også kjempestor pris på tommel opp og abonnering på min youtubekanal :-)