TØRR HUDTYPE // MAKEUPKURS

Modell: Jenny Marie Herstad

Har du tørr hudtype og sliter med å få makeupen til å ligge pent på huden? Eller jobber du med makeup og vil bli sikrere på å legge makeup på kunder? Sminke kan ofte legge seg flassete eller sandete på tørr hud og fort krakkelere om man ikke bruker riktige produkter eller teknikker.   I denne 15 min lange videoen har jeg samlet basic info + ekstra triks for å få en glødende, vakker hud! Jeg forklarer hvert eneste trinn i videoen så du skal forstå hvorfor jeg gjør det jeg gjør og lettere tilpasse det til egne behov.   Modellen min har tørr hudtype og en firkantet ansiktsform, og jeg vil forklare konturering som jeg tilpasser formen og de andre trekkene i ansiket.   Jeg blir kjempeglad for tommel opp og nye abonnenter om du liker videoen. 

Har du tørr hudtype og sliter med å få makeupen til å ligge pent på huden? Eller jobber du med makeup og vil bli sikrere på å legge makeup på kunder? Sminke kan ofte legge seg flassete eller sandete på tørr hud og fort krakkelere om man ikke bruker riktige produkter eller teknikker. 

I denne 15 min lange videoen har jeg samlet basic info + ekstra triks for å få en glødende, vakker hud! Jeg forklarer hvert eneste trinn i videoen så du skal forstå hvorfor jeg gjør det jeg gjør og lettere tilpasse det til egne behov. 

Modellen min har tørr hudtype og en firkantet ansiktsform, og jeg vil forklare konturering som jeg tilpasser formen og de andre trekkene i ansiket. 

Jeg blir kjempeglad for tommel opp og nye abonnenter om du liker videoen.